Sådan får du gang i en polterabend

29 juni 2017
Emilie Jacobsen
Sådan får du gang i en  polterabend

Det er en svær kunst at skulle arrangere en  polterabend for en anden. For det skal jo handle om, hvad hun godt kunne tænke sig at lave til sin polterabend og ikke, hvad du godt kunne tænke dig at lave. Hvis bruden er sådan en, der er med på den værste, vil du ikke have de store problemer med at få arrangeret en polterabend. Der handler det bare om, at det skal være så vildt som muligt. Og hvordan gør du lige det? Vi kommer med tre gode råd her: 

1. Hyr en partybus og en poledancer

En partybus er en bus, der er indrettet, så I kan sidde og holde fest i den, mens I kører rundt i byen. Det er en sjov og anderledes måde at holde fest. Hvis I har brug for at blive transporteret fra en by til en anden i løbet af aftenen, er partybussen også ideel. Der kan I virkelig slå jer løs. I alle partybusser er en polestang, så kan I passende få en mandlig poledancer til at komme og optræde, mens I kører derudaf. Læs mere på https://poledancer.dk/polterabend 

2. Hyr en mandestripper

Hvis I skal være det samme sted hele aftenen, behøver I da heller ikke at snyde jer selv for at se noget nøgen hud. Der findes nemlig mange gode mandestrippere, der kan lægge vejen forbi og give et nummer. Det er helt sikkert noget, der vil være med til at sætte gang i festen. 

3. Dildo party

En anden mulighed er, at I holder et dildo party. Det er også noget, som rigtig mange kvinder vil synes er sjovt. Når I gør det, får I en sælger til at komme ud og fremvise en række forskellige dildoer og fortælle om dem. Det hele bliver gjort med masser af grin og champagne og vil derfor passe perfekt ind på sådan en dag.

Flere Nyheder