Luft vand varmepumpen – det grønne alternativ

28 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at skifte til varmepumpe? Så læs med i det følgende så du kan blive 100% overbevist om at du træffer den rette beslutning.

Spar penge på opvarmning af boligen med en luft/vand varmepumpe

Blandt de helt store fordele ved at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe er den store besparelse i forbindelse med opvarmning af huset.

Faktisk kan du regne med at barbere op imod to tredjedele eller mere af dine samlede varme udgifter. En varmepumpe er nemlig utroligt effektiv når det gælder udnyttelse af den energi den tilføres.

Det betyder at du ved et meget lavere energi forbrug får samme mængde varme ud af en luft til vand varmepumpe som et fyr. Og det er da en besparelse som kan mærkes for de fleste.

image

En varmepumpe er stabil og sikker

Der ud over sparer du ærgrelser og omkostninger forbundet med rensning, reparation og vedligeholdelse af det gamle fyr. Din varmepumpe vil nemlig hurtigt vise sig at være langt mere driftsikker, og vil stort ikke gå ud på de mest kritiske tidspunkter.

Med en luft til vand varmepumpe er du sikret varmt vand i haner og varmeapparater selv når temperaturen udenfor falder til under nul grader celsius. Og så skal din varmepumpe ikke hele tiden påfyldes olie, gas eller andre former for brændsel.

Gør noget godt for klimaet – skift til en luft/vand varmepumpe

Sluttelig kan du med en luft til vand varmepumpe støtte den grønne omstilling og give din husstand en grønnere og mere klima venlig profil. Det lave energi forbrug medvirker nemlig til en reduktion af familiens samlede co2 aftryk – helt uden at I behøver at lide nogen form for afsavn eller fryse jer igennem vinteren!

Du kan få assistance i forbindelse med valg af luft/vand varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk

More articles