Indret dit hjem med planter og blomster

Noget der pynter i et hvert hjem, uanset hvor stort eller lille det er eller om møblerne er dyre eller billige er planter og blomster. Det er både indendørs og udendørs. Det er en hobby der både kan tage meget tid og kræve megen plads i hjemmet eller det kan blot være en billig buket til en 20’er og et par få stueplanter. Uanset er der det med til at pynte op og spreder glæde. 

Udendørs planter og blomster

Hvis du er den glade ejer af en have, altan eller en terrasse har du mulighed for at have både planter og blomster. Det er uden betydning hvor stor din have, altan eller terrasse er du kan stadig have en væld af forskellige planter og blomster. Hvis du har en lille have, altan eller terrasse, kan du overveje at plante opad i stedet. Det kan være op af husvæggen, hvis du syntes du mangler plads og samtidig dækker planterne og blomsterne ofte for en grim og kedelig væg. 

Få hjælp af en anlægsgartner

Uanset hvor stor din udendørs have er kan du med fordel få hjælp til indretning af den af en anlægsgartner. En anlægsgardner kan hjælpe dig med at ydnytte pladsen optimalt og samtidig fortælle dig, hvilke planter du med fordel du kan have hvor. Hvilke planter og blomster der skal have meget sol og hvilke der bedst trives i skygge. Han kan hjælpe dig med at sikre dig at de også har den rette type jord og hvor tit de skal have gødning. Umiddelbart kan det virke dyrt at få en anlægsgartner ud og og råde og vejlede dig, men da planter også er halvdyre og det er kedeligt at se dem dø eller mistrives, kan der være meget tid, frustration og penge at spare ved at få den rette rådgivning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *