Sådan laver du en velsmagende kylling i karry

05 March 2021 Silje Hansen

editorial

Er du ved at løbe tør for ideer til aftensmad, eller er du på jagt efter en ret, som du kan servere til den næste familiemiddag? Så er du landet det helt rigtige sted. Langt de fleste har en travl hverdag, hvor der er sjældent er tid eller overskud til at bruge for lang tid på madlavning. Dog går de fleste op i at få noget godt og sundt at spise, så kroppen får den nødvendige næring. 

Her er kylling i karry en fantastisk ret at lave. Den er både nem og hurtig at lave samtidig med at det smager utrolig lækkert. Det er ideelt at servere for børnefamilien eller, hvis du skal have et hold venner eller familie på besøg. Det er som regel en ret de flest kan lide, hvorfor den falder i god jord.

Hvis du ikke har lavet den før, eller mangler gode fif til at pifte den lidt op, kan du med fordel læse med her. 

Hvordan laver du en velsmagende kylling i karry?

For at lave en lækker kylling i karry, skal du blandt andet bruge kyllingefilet uden ben og skind. Her skal du naturligvis opveje mængden alt efter, hvor mange der skal spise med. Du skal herudover bruge æble, løg, smør, karry, stødt gurkemeje, hønsebouillon og natural flødeost. 

Du starter med at skære kyllingefileterne i mundrette stykker. Smider dem i en gryde sammen med de hakkede løg, skåret æbler, gurkemeje og karry. Her kan du med fordel tilsætte smør, så det kan steges bedre.  

Herefter skal du bare tilsætte natural fløde og hønsebouillon, som bare skal ligge og simre. Du kan med fordel smage det til med salt og peber.

Når det serveres kan du evt. toppe det med skiver af banen eller revet kokos. 

Opskrift på kylling i karry

Her kan finde en lækker og detaljeret opskrift på en kylling i karry.

More articles