Skal du vælge en hund fra et hundeinternat eller en hundeopdrætter?

En hund bliver opfattes som menneskets bedste ven. Der er derfor mange der vælge at øge familien med et nyt firbenet medlem. Det er dog en stor beslutning, hvorfor det kræver at man har gjort sig nogle store overvejelser forinden man anskaffer sig en hund. Her kan du vælge om det skal være en hund fra en opdrætter eller et hundeinternat. Når du vælge en hund fra en opdrætter, kan du være sikker på at den er sund og rask og du vil få den helt som hvalp. Når du vælger en hund fra et hundeinternat får du typisk en hund der enten er ung eller lidt ældre, men de vil stort set alle være sunde og raske. Der vil naturligvis være forskel på hvor sky eller udadvendte de er, men det vil være sådan uanset hvor du vælger at anskaffe din hund fra. 

Derfor skal du vælge en hund fra et hundeinternat

Et hundeinternat er et sted, hvor man kan indlevere sin hund, hvis man ikke har mulighed for at have den mere. Det er også her politiet eller Falck indlevere hunde, som de har fundet uden ejer. Et hundeinternat har dog en begrænset plads, så der skal man helst ringe ind på forhånd.

Når du vælger en hund fra et hundeinternat, giver du hunden en ny chance for at knytte sig til en familie. Her kan du opleve at hunden har fået en del træning på forhånd og dermed allerede kan forstå nogle kommandoer. Det vil dermed primært være en opgave at lære hunden om de nye regler og rammer, der er gældende for jeres husstand.

Derudover støtter du en god sag, når du vælger en hund fra et hundeinternat, da det er hunde som er blevet indleveret. 
Læs andre fordele ved at anskaffe en hund fra et hundeinternat her hos altomdyr.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *