Salg af biler via dansk online bilportal

19 november 2020
Astrid Pedersen

Når der står ”Ny Bil” øverst på hele familiens ønskeliste her op til jul, er det nok urealistisk at forestille sig, at familiens nye firhjulede medlem ligger sirligt indpakket under træet den 24.

Her skal I selv på banen og aktivt gøre en indsats for at finde det helt perfekte køretøj. Uanset om I er i markedet efter en rummelig familiebil, eller om det er en lille rap bil nummer to som er i søgefeltet, kan I dog roligt regne med én ting: Det er dyrt at købe ny bil i Danmark. Den danske stat puster nemlig nyprisen på biler kunstigt op ved hjælp af skyhøje skatter og afgifter.

Dette gør at det nærmest er umuligt for helt almindelige lønmodtagere at finansiere anskaffelsen af en ny bil uden at skulle gældsætte sig. Og synes du at familien har bedre og sjovere ting at bruge penge på end månedlige afdrag på et dyrt bil lån kan du med fordel kigge i retning af det danske brugtvogns marked i stedet for de glittede forhandler brochurer.

Køb brugt, når du køber bil – det kan godt svare sig

Vælger du at købe brugt bil i stedet for en fabriksny én af slagsen er der nemlig rigtig mange penge at spare. En ny bil mister i løbet af sine første tre til fem leveår langt størstedelen af sin værdi, hvilket gør at du kan erhverve dig en forholdsvis ny brugt bil formedelst en brøkdel af dennes nypris. Og det kan desuden sagtens lade sig gøre at finde en aldeles udmærket brugt bil med kun få år på bagsmækken og masser af kilometer tilbage i tælleren. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Du kan for eksempel tage et kig på Biltorvet – Danmarks største online portal for salg af brugte biler fra danske forhandlere. Se alle annoncer på Biltorvet.dk

Flere Nyheder