Sådan kan du lære vba

31 august 2021
Steffen Hansen

Der kan være mange grunde til, at du overvejer at lære ny software. Det kan være fordi du har fået et nyt job, fordi du ønsker et nyt job, eller blot fordi du finder det sjovt at lære nye ting. Ligegyldigt hvorfor du ønsker at lære Vba, så forstår vi godt hvorfor du vil kaste dig ud i det. I dette blogindlæg har vi samlet nogle måder hvorpå du kan lære Vba.

Online kurser

Den mest moderne måde at tage et kursus på, er ved at melde sig til et online kursus. Dette er et kursus, hvor man bliver tilknyttet et online hold, som bliver undervist i fællesskab over internettet. Ved at tage et online kursus i vba, vil man få tilknyttet en underviser, som løbende kan vejlede og rådgive en på området. Derved har man en sparringspartner, som er ekspert, og som kan give vejledning til hvordan man bliver dygtigere.

Guides på nettet

Foretrækker man at lære ting selv, og uden andre skal forstyrre en, så kan man vælge at gøre brug af alle de guides der findes på nettet. Der findes skrevne guides såvel som video guides, og hvilken type guide der fungerer bedst for dig, afhænger helt og holdent af dig. Der er ingen guide der er bedre end andre guides, det afhænger blot af, hvordan man har det bedst med at lære.

Hvis man foretrækker, at det bliver forklaret af en person, så foreslår vi, at man gør brug af video guides. Hvis man har det okay med at læse hvordan man skal gøre ting, og måske få det illustreret på billeder, så kan man gøre brug af en skreven guide. Det kan også være, at en kombination af de to typer guides fungerer bedst for en, så man kan kombinere læringen fra flere kilder, og sætte de forskellige ting sammen på den måde.

Flere nyheder