Sådan kan du få hjælp fra en boligadvokat

Alle boligkøbere går efter en god handel, men det kan være meget svært at spotte, om noget er en god eller dårlig handel uden professionel rådgivning

Hvis du på nuværende tidspunkt er i gang med at købe ny bolig eller har stået i situationen, så ved du helt sikkert hvor svært det er at vurdere om en handel er god eller dårlig. Ejendomsmægleren er som du nok ved en rådgiver for sælgeren og ikke dig. Han eller hun har til opgave at sælge huset på vegne af sælgeren, og dette får han eller hun et salær for. Dette salær afhænger typisk at salgsprisen. Derfor er ejendomsmægleren interesseret i at det bliver en god pris for sælgeren og på den måde også for ejendomsmægleren selv. Når du endelig skriver under på, at du vil købe huset, så skriver du groft sagt også under på, at du er blevet informeret om ovenstående. Netop af disse grunde er det en meget god idé at hyre en professionel boligadvokat til at hjælpe dig med at få en bedste handel i hus.

Det kan komme til at koste dig mange penge, hvis du fravælger en boligadvokat

Som du nok ved med eksempelvis tandlæger, så kan det være meget dyrt at lade være. Hvis man ikke går til tandlæge, så bliver problemerne større og dyrere til sidst, fordi man er tvunget til at gøre noget ved sine tænder i sidste ende. Sådan er det også med bolighandler (næsten). Hvis du ikke hyrer en boligadvokat fra starten til at få kigget alt det juridiske og praktiske igennem, så kan du ende med at komme til at betale mange penge. Eksempelvis hvis boligen ikke er, som den har været beskrevet eller lignende.

Vælger du at gå ud af en handel midt i en handel, så skal du typisk betale en straf på 1 procent af salgsprisen. Det kan godt være mange penge, specielt hvis det er i København. Find derfor en god boligadvokat i København til at hjælpe dig med købet. En boligadvokat kan nemlig få skrevet et advokatforbehold ind i kontrakten. Skulle du så skrive under på den, så kan din boligadvokat altid trække dig ud af handlen uden at det kommer til at koste dig noget. Advokatforbeholdet betyder nemlig, at du skriver under på, at du godkender aftalen med forbehold for at din advokat også gør det. Det er en meget smart og billig måde at gøre det på.