Oplev serier, film og fodbold på Viaplay

Velkommen i din egen hjemmebiograf

Det har aldrig været nemmere og sjovere at læne sig tilbage i sofaen og lege biograf derhjemme. For med de mange nye streamingtjenester, får du det hele serveret direkte på din fladskærm. En gang for ikke så længe siden måtte du hen på tanken, når du ønskede at se et af de nyeste pletskud fra Hollywood. Og det var bare med at få filmen afleveret igen, hvis du ville undgå en bøde. I dag kan du nøjes med et par klik på fjernbetjeningen, også får du altså den gode underholdning lige, når du har tid og lyst.

Luksusfælden eller Superligaen

En af de mange aktører som har taget kampen op mod de store spillere på streamingmarkedet er Viaplay, der siden debuten i 2011 har tilbudt danskerne et stort udbud af film, serier, og ikke mindst sport. Fik du ikke lige set ugens udgave af Luksusfælden eller Robinson, kan du her gå ind og se programmerne, lige når din kalender tillader det. Her er ingen forstyrrende reklamer, der betyder, at udsendelsen tager meget længere tid at komme igennem, end det er nødvendigt. Viaplay tilbyder en række forskellige abonnementer, alt efter hvilket indhold du brænder for at se. Du kan for eksempel vælge en sportspakke, der giver dig mulighed for at se den bedste fodbold i verden fra for eksempel den danske Superliga, Champions League eller engelske Premier League.

Toppen af isbjerget

Meget tyder på, at vi kun har set toppen af isbjerget, når det kommer til udvalget af streamingtjenester. Store amerikanske aktører som Facebook og Youtube har allerede meldt ud, at de fremover vil levere den streaming-underholdning, som du helt sikkert efterspørger. Og så er en tjeneste som Netflix selv begyndt at producere spillefilm, hvilket betyder, at du fremover også kan slippe for biografen, når en film får premiere. På techglad.dk kan du læse mere uddybende om de enkelte streamingtjenester, så du nemmere kan beslutte dig for, hvor du ønsker at tegne abonnement henne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *