Nyd solen under en sobrero i farverige Mexico

Rejser dine ører sig til lyden af mexikanske rytmer, og dagdrømmer du om at nye solen under en stor sombrero? Et rejseeventyr er ikke længere end få klik væk, og hos Jesper Hannibal er du i gode hænder, når du skal udforske det populære og mangesidede latinamerikanske turistmål – Mexico. Med den rette planlægning kan du få en uforglemmelig rejseoplevelse, hvor natur, kultur og lokalbefolkning går op i en højere enhed. Find inspiration til din Mexico rejse hos Jesper Hannibal.

Betagende natur og farverig indiansk lokalbefolkning

Mexico er en farverig blanding af befolkningsgrupper, naturlandskaber og kulturelle oplevelser. Holder du af at udforske natur- og dyreliv, har du i Mexico både mulighed for at opleve store, aktive vulkaner; imponerende grønne bjerglandskaber; indbydende sandstrande med lokkende hængekøjer; frodige jungler med rigt dyreliv – og meget mere. Der er rig mulighed for at tage på vandre ture, klatreture, eller sejlture med erfarne guider, og få det bedste med fra Mexicos mange landskaber.

Er du interesseret i arkitektur, kultur og historie, kan du fordybe dig i ruinerne og traditionerne fra mayaerne og aztekerne. Besøg Chiapas i syd eller Barranda del Cobre i nord, og oplev levende mayakultur, pyramider, og Tarahumara-indianernes kæmpe kløfter. Sæt tænderne i originale Tacos, få en lille fjer på over en Tequila, og nyd det mexikanske køkken – i landet hvor det startede! Forbered dig på at blive taget imod med åbne arme af en varm og livsglad lokalbefolkning.

Find en arrangeret rejser efter din smag

På Jesper Hannibals hjemmeside finder du information om alle de forskellige arrangerede ture til mexico, som du kan deltage i. Turene svinger fra 11-20 dages varighed, og svinger bredt i oplevelser og aktiviteter undervejs. Brænder du for vin og hvaler, kan du f.eks. tage på kør-selv rejse. Familier finder mulighed for børnevenlige rejser, med god plads til at holde badeferie langs kysterne, mens de kulturelt interesserede finder ture til både kendte og mindre kendte seværdigheder i landet.