Nogle perioder med alkoholbehandling kan blive hårde

03 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Mange mennesker taler gladeligt om, hvordan de havde et fantastisk forløb på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/ og kom ud på den anden side som et bedre menneske.

Det vil man også gerne opleve selv, og det er egentlig ikke så meget det med, at man skal se ens dæmoner i øjnene, acceptere ens begrænsninger og være klar over, at man skal lægge meget af ens liv om, hvis man skal have det til at fungere.

Man kommer til at skulle sige undskyld til en masse mennesker og lægge en hel del vaner om, men det er man sådan set stålsat på.

Det er det rent fysiske, som der kan komme til at gøre ondt bogstaveligt talt, for man er kommet så langt ud, at man seriøst taler om en funktionspromille, og det har eskaleret så meget for en, at man er blevet fyret, og ens venner og familie har vendt en ryggen.

Så der er ikke andet at gøre end et behandlingsforløb, men de abstinenser gør en bekymret.

alkoholbehandling

Du skal nok klare den alkoholbehandling

Man er decideret afhængig af alkohol, at selvom man bevidst kan sige til selv, at man ikke vil have det, så hungrer kroppen efter det.

Og det er dén periode, som man er bange for, for man er klar over, at det kan komme til at gøre ondt, når man skal undvære alkohol, når man er så afhængig af det.

For man skal jo til at leve et liv uden alkohol på den anden side, og det virker så barskt for en lige nu.

Her skal man huske på det med, at man er så determineret på, at man nok skal klare det, at man må tage de her bump med og vide, at man får et langt bedre liv bagefter.

Det kommer altid til at blive bedre bagefter.

Flere Nyheder