Med osteopati kan man behandle alle

Med “alle” mener vi sådan set, at man kan behandle alle slags mennesker, om man er ung eller gammel; tynd, tyk, høj eller lav – alle er velkomne.

Der vil dog nok være nogle undtagelser i form af at være kronisk syg, så man kan smitte behandleren, eller hvis man har knogler af glas og således har en meget skrøbelig krop, der ikke kan tåle den her behandlingsform.

Måske er ens krop alt for deform til, at man kan manipulere med den, som denne metode bygger på, for det er nok ikke en genoprettelse eller tilpasning af kroppen til, hvordan man forventer en krop skal se ud og være, som man kan yde med osteopati.

Kort forklaret er en osteopati en behandlingsform, hvor man går ind og påvirker muskler, led, bindevæv og meget andet, så man kan komme skavanker med kroppen til livs eller helt undgå dem.

Virker osteopati så på alle?

Osteopati har vundet stort frem gennem de seneste år, og der er mange professionelle, der tilbyder denne behandlingsform, så man kan opleve at få den over det meste af landet, så man formentlig ikke behøver rejse så langt for at finde en, der kan udføre god osteopati på en.

Blandt andet kan man få osteopati i Slagelse.

Dog skal det bemærkes, at der er tale om en alternativ behandlingsform, og den slags kommer som regel med en masse fordomme om, at det ikke virker.

Men man smider så også nogle mere eller mindre grelle behandlingsformer ned i denne kasse med at være alternativ, som om det er noget, som der står i opposition til den etablerede lægevidenskab.

Noget alternativ behandling er måske bare forud for sin tid, og det kan jo være, at det samme gælder med osteopati.

Mange har i hvert fald oplevet bedring ved at få prøvet denne behandlingsform, så det kan jo være, det også virker for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *