Maling til badekar – hvordan og hvorledes?

28 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du glad for dit badekar, men ked af at det er blevet nusset og uhumsk at se på? Så har du sikkert overvejet at skifte badekarret ud med et nyt et af slagsen. Men det er faktisk slet ikke sikkert at det er nødvendigt at gå så drastisk til værks.

Udskiftning af badekar er ikke nogen lille procedure – og da slet ikke nogen gratis omgang. Du vil efter al sandsynlighed sagtens kunne opnå flotte og holdbare resultater hvis du i stedet vælger at lade dit badekar renovere. Og så er renovering af badekar en del billigere og langt mindre tidskrævende end en total udskiftning af samme.

Hvor kan jeg købe maling til badekar?

Hvis du ønsker selv at give dig i kast med renovering af badekar kan du bruge emaljelak. Emaljelak til badekar kan købes hos byggemarkeder og i maler butikker, og kan nemt påføres ved hjælp af en maler rulle. Med emaljelak til badekar kan du dække de grimme misfarvede plamager samt mindre ridser og skrammer.

image

Dette er dog hverken en anbefalelsesværdig eller holdbar løsning. Med emaljelak til badekar opnår du ikke samme flotte finish som du gør med en professionel reemaljering. Og derfor bør du i stedet tilkalde en professionel badekarsmaler som kan hjælpe dig med dette arbejde.

Hvilken badekarsmaler skal jeg vælge?

Er du bosat i København eller på Frederiksberg hedder din nærmeste professionelle badekarsmaler Emaljemanden. Når du overlader opgaven med maling af badekar til Emaljemanden kan du være helt sikker på at den bliver løst til UG med kryds og slange.

Emaljemanden har mange års erfaring med renovering af badekar og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at få dit gamle slidte badekar til at stå som var det ganske nyt. Få et skarpt tilbud på emaljering af badekar via hjemmesiden emaljering-af-badekar.dk.

Flere Nyheder