Kom i gang med stiftelse af selskab allerede i dag

Hviid Advokater er en landsdækkende advokatservice, som har kompetencer inden for en lang række juridiske områder. Blandt andet kan du hos Hviid søge hjælp med sager inden for boligkøb- og salg, erstatning, arveret og erhverv. Hver en advokat hos Hviid er specialiseret inden for få områder, og med Hviid som arbejdspartner vil man derfor kunne blive sat i kontakt med en advokat, som har ekstremt meget erfaring inden for netop det område, man søger hjælp inden for. Denne abejdsfordeling samt de mere end 27 års erfaring i branchen er med til at sikre klienter professionalisme og dermed også en enorm tryghed. 
Inden for området erhvervsret har Hviid især stor erfaring med oprettelse af selskaber. Hviid kan både hjælpe med oprettelse af personselskaber såsom interessentskaber og enkeltmandsvirksomheder, men også med den mere omfattende proces det er at oprette kapitalselskaber såsom iværksætterselskaber, aktieselskaber og anpartsselskaber.
Ønsker man at oprette et kapitalselskab er der visse fordele ved at vælge anpartsselskabet (ApS). Eksempelvis er starkapitalen på 50.000 kroner mere overkommelig end aktieselskabets startkapital på hele 500.000 kroner. Og selvom man med et iværksætterselskab vil kunne komme i gang med kun en startkapital på 1 krone, vil man ikke kunne operere selskabet som et traditionelt kapitalselskab fra starten.
Derudover er det en fordel – som med de andre kapitalselskaber – at man som investor hæfter sig begrænset til selskabet. Dette begrænsede ansvar beskytter nemlig hver enkelt deltagers private økonomi. Selve selskabets økonomi er adskilt fra deltagernes private økonomi på en måde, som gør, at selve selskabet kan komme i økonomiske problemer og gæld uden, at det påvirker privatpersonerne. Denne fordel står i kontrast til interessentskaber og enkeltmandsvirksomheder, hvor man som ejer hæfter personligt, og i værste fald kan risikere at miste både selskab og egen formue, hvis man bliver alvorligt gældsat. 
Når man skal oprette et anpartsselskab skal man følge visse lovgivninger, som regulerer selskabets drift og stiftelse. Disse regler omfatter meget mere end blot den krævede startkapital. Dette kan synes uoverskueligt – men med hjælp fra Hviids team foregår det hele efter de foreskrevne regler, da alle erhvervsadvokater hos Hviid har indgående kendskab til lovgivningen. Hviids team sørger for at få skrevet alle nødvendige dokumenter på korrekt vis, herunder ejerbog og stiftelsesdokument, samt som det sidste at få selskabet registreret officielt hos Erhvervsstyrelsen. Hviids team hjælper kort sagt med alle trin i oprettelse af ApS, og som forestående selskabsejer er man dermed i trygge hænder. Første skridt i processen er at gå ind på Hviids hjemmeside og udfylde et kort stiftelsesskema, som Hviids advokater kan tage udgangspunkt i ved behandlingen af din sag. Du kan med andre ord allerede i dag være i gang med at stifte dit eget selskab.