Ingefærshot med gurkemeje

En sund og opfriskende måde at starte din morgen på er ved at drikke et ingefærshot. Ingefær er fyldt med antioxidanter og vitaminer og har været en vigtig ingrediens i sydøstasiatisk naturmedicin. I dag begynder flere og flere at drikke den sunde rod i form af små stærke shots, som er sprængfyldt med energi og vitaminer.

På ingefærshots.dk kan du læse alt om ingefær og dens helsebringende egenskaber. Du kan finde opskrifter på forskellige slags ingefærshot, heriblandt ingefærshot med gurkemeje. Ingefærroden indeholder store mængder A- B- og E-vitamin samt magnesium, kalium og jern. Den kan forebygge gigt og styrke dit immunforsvar, den kan dulme kvalmesymptomer og reducere muskelsmerter og betændelse.

Der er med andre ord mange gode grunde til at spise eller drikke ingefær i den form, man nu foretrækker. Det populære ingefærshot kan du lave selv fra bunden, og det er meget simpelt. Du kan også vælge at pifte smagen op med forskellige andre ingredienser, som også har en positiv indvirkning på helbredet.

Vælger du at tilføje gurkemeje til dit ingefærshot, vil du også få gavn af gurkemejerodens kræftforebyggende effekt.

På ingefærshots.dk finder du masser af inspiration til at lave dine egne ingefærshots. Du kan få gode ideer til ingredienser, du kan tilsætte, hvis du har et bestemt problem, du gerne vil forebygge. Har du f.eks. forhøjet blodtryk, kan ingefær være et godt naturmiddel, som kan have en positiv virkning på dit blodtryk. Ingefær kan også lindre kvalme og mavesår.

Hvis du har fået mod på at gå i gang med at lave dine egne ingerfærshots, finder du en masse inspirerende opskrifter på ingefærshots.dk. Du kan både læse om ingefærrodens gode virkninger og finde lækre opskrifter på juice, ingefærshots og madopskrifter med ingefær. Du kan let få gode råd til at få mere ingefær ind i din daglige kost og få helt nye smagsoplevelser.