Hvorfor er det vigtigt at male bunden på ens båd?

Hvis du er bådejer og er i tvivl om hvad du egentlig skal bruge til at pleje og male bådens bund med, så læs med her. Måske du lige har købt en ny båd og slet ikke vidste at man skal pleje bunden på båden. Uanset hvad grunden er, så kan du forhåbentlig blive lidt klogere på hvorfor det er nødvendigt at male bunden på båden og hvad der er bedst at bruge til netop dette.

Hvis du allerede er bådejer, så ved du formentlig allerede hvor meget arbejde det egentlig kræver. At være bådejer indebærer også et hav af vedligeholdelse og pleje. Det er hårdt arbejde, men prisen i sidste ende er dyrebar, fordi man får frihed uden lige ved at være bådejer. Man kan sejle hvorhen man vil og hvor langt man vil. 

En af grundene til at bådens bund skal males, er fordi den skal beskyttes mod begroning. Saltvand er ekstremt hårdt for skibe og både og derfor skal de beskyttes bedst muligt. Derudover giver bundmaling også et flot finish.

Med en god bundmaling beskytter du altså bådens bund mod både begroning, slitage og saltvand. En af de mest populære bundmalinger på markedet er Jotun bundmaling. Jotun bundmaling er en af de mest effektive bundmalinger til både og er ekstremt effektiv mod blandt andet begroning.

Gå aldrig glip af en god dag på vandet igen med Jotun bundmaling

Med Jotun bundmaling kan du male din båd op til 9 måneder før søsætning. Det betyder altså at du kan starte med at male båden med Jotun bundmaling i efteråret og have den klar til søsætning i foråret og sommeren. Det gælder om at få så mange gode dage som muligt på vandet, når man ejer en båd.

Derudover kan du nøjes med at male din båd med Jotun bundmaling 1 gang årligt. Hvis det er første gang du skal bruge det, så skal det have 2 lag, men kun den første gang. Jotun bundmaling er et produkt som gør det super nemt at holde ens båd skarp og velplejet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *