Hvordan finder du den rette gulvsliber?

21 januar 2021
Cecilie Mortensen

Langt de fleste danske hjem er udstyret med smukke trægulve. Trægulve kan du i dag vælge i mange forskellige varianter og træsorter. Det betyder, at du kan sætte dit helt unikke præg i hjemmet ved at vælge den træsort og farvenuance, som passer til din stil og indretning. Trægulve giver en varme og charme som ingen af de andre gulvtyper kan gøre. Det er en fantastisk måde at integrer naturen som en del af hjemmet frem for at vælge de kolde klinker eller vinylgulve. 

Trægulve er dog desværre sværere at holde pæne og flotte i mange år frem på samme måde som klinker, der er helt vedligeholdelsesfrie. Du kan dog forstærke trægulvets overflade med en oliering eller behandling, som gør at den ikke er så modtagelig over for ridser og mærker. 

Sådan vedligeholder du dit trægulv

Det er meget normalt at der kommer ridser og mærker i trægulvets overflade ved almindelig brug. Det kan komme fra spisebordsstolene, når du flytter rundt på dem. Det kan også være fra andre møbler, som du dagligt bruger. Hvis du har hun eller kat kommer det lidt hurtigere, da deres negle kan være hårde for trægulvets overflade. 

Der findes dog heldigvis en effektiv løsning på, hvordan du kan genskabe det smukke trægulv igen. For at fjerne de ridser, mærker og pletter der er kommet i trægulvets overflade, skal du bestille en professionel gulvafslibning. 

Hvordan finder du den rette til at slibe dit trægulv?

Hvis du leder efter en gulvsliber, skal du være opmærksom på, at der er forskel på kvaliteten og priserne på markedet. Derfor bør du indhente flere tilbud, for at have det bedste udgangspunkt for at tage din beslutning. Her er det en god ide at kigge efter kundereferencer, og hvilke byer de operer i. Du kan læse om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde en gulvsliber her hos https://husblog.dk/saadan-finder-du-den-rigtige-gulvafsliber/.

Flere Nyheder