Hvad er en familierådgiver?

En familierådgiver er en person som har til opgave at støtte og vejlede familier som har det svært. Føler du således at du og din familie har vanskeligt ved at få tilværelsen balancere kan I med fordel kontakte en familierådgiver – for eksempel Lola Dokkedal.

Hvem er Lola Dokkedal?

Lola Dokkedal er uddannet pædagog med efteruddannelse som børne og familie konsulent fra Toftemosegård. Der ud over har Lola Dokkedal deltaget i kurser og undervisning vedrørende mentalisering og miljøterapi, og gennemført §54 kurset som giver certificering som kontakt og støtteperson gennem PS foreningen.

Lola Dokkedal er meget passioneret omkring sit arbejde med børn, unge og familier. Lola Dokkedal har, foruden sin uddannelse, mange års praktisk erfaring fra såvel almindelige daginstitutioner som fra behandlings institutioner med anbragte børn og unge. Således har Lola Dokkedal arbejdet med høje konflikt niveauer og med psykisk og mentalt skadede børn og unge, lige som hun har stor erfaring med diagnose ramte børn. Og så har Lola Dokkedal i tilgift været MTFC plejemor.

Hvordan kan lod hjælpe mig og min familie?

Den dag i dag arbejder Lola Dokkedal som selvstændig social faglig konsulent, og har et tæt samarbejde med organisationen Fabu, for hvilken hun udfører en del arbejde. Lola Dokkedal løser opgaver for såvel private personer og familier som for kommuner og enkelte institutioner. Disse opgaver kan eksempelvis tage form af konkret støtte og overvåget samvær i fængsler og på institutioner samt hos plejefamilier.

Har du således brug for hjælp i form at en familie støtteperson, som kan hjælpe jer til mere sammenhæng og overskud i familie livet, kan du med fordel kontakte Lola Dokkedal. Lola Dokkedal løser i denne forbindelse meget praktiske og konkrete opgaver så som hjælp til at handle ind og komme op om morgenen, eller blot samtale hvis alle andre livliner er lukkede.

Du kan kontakte Lola Dokkedal via hjemmesiden loladokkedal.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *