Hent inspiration og tag til en byggeudstilling

Står du overfor dit næste byggeprojekt?

Så er det en god idé at overveje, hvor du henter inspiration henne. Inspiration, tænker du måske. Hvorfor skal jeg have det? Kan jeg ikke bare gør, som naboen gør? 

Og det kan du jo selvfølgelig godt – men så har du i princippet faktisk også hentet inspiration hos naboen, kan man argumentere for. Uanset hvad er det i hvert fald en god idé at vide, hvad det er, man gerne vil have. 

Når man ved det, kan man nemlig begynde at købe materialer ind og forestille sig, hvordan det hele ender med at blive. Man bliver derfor nødt til at starte fra bunden, og det er ved den gode gamle brainstorming, som hjælper dig et skridt på vej i den rigtige retning. 

Pinterest, Instagram eller en byggeudstilling?

Når du skal hente din inspiration, vælger, især mange piger, at gå på sociale medieapps såsom Instagram og Pinterest. Begge medier er geniale til at opstøve gode tricks og tips og ikke mindst til at se nogle fantastiske billeder, som folk har lagt ud af deres bolig eller håndværkerprojekt. 

Det vrimler heldigvis med en masse boligbloggere, som viser færdlglavede projekter men også om forløbet derhen mod mål. Dog er det ikke ligefrem de store byggeprojekter, der oftest bliver postet, da der ikke er så meget “gør-det-selv-hurtigt-hurtigt” over det. 

Det er derimod et ret større projekt, og her kan det være rart at komme ud og rent faktisk rører ved materialerne, før man køber dem hjem. Og det kan du altså ikke gøre via en app. 
En god måde at anskaffe sig den her fysiske fornemmelse af materialet, hvor du rent faktisk kan se og røre ved materialet, kunne være ved at tage til en byggeudstilling. 

Der findes mange forskellige for eksempel denne https://huset-middelfart.dk/byggeudstilling/, men alle har til formål at inspirere dig til dit næste byggeprojekt – bare i virkeligheden og ikke via et billede på et socialt medie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *