Giv parforholdet nyt liv med parterapi

Hvis dit parforhold er gået i stå i den samme trummerum, eller I har svært ved at klinke skårene efter et tillidsbrud – for eksempel utroskab – er der hjælp at hente hos en parterapeut.

Det kan godt være svært at overskue hvordan man skal finde tilbage til kærligheden og forelskelsen, eller hvordan man skal kunne bygge tilliden til hverandre op igen. Men her kan professionel hjælp udefra faktisk være til rigtig stor nytte. Og derfor er det en god idé at få hjælp hos en dygtig parterapeut inden forholdet for alvor går op i limningen.

Hvordan kan en parterapeut hjælpe mig?

Hvis du stiller oven for stående spørgsmål er det allerede tydeligt hvad problemet er. Spørgsmålet bør rettelig lyde ”Hvordan kan en parterapeut hjælpe OS”. For parterapi er terapi for parforholdet – ikke for den enkelte person.

Hos en parterapeut er forholdet patienten, og derfor det der er centrum for behandlingen. En parterapeut vil altid først og fremmest iagttage de dynamikker som gør sig gældende mellem de to parter i et forhold, og tage udgangspunkt heri. Inden for parterapi er individet sekundært. Der arbejdes med fokus på at få forholdet til at fungere – ikke med de enkelte parters individuelle problematikker.

Samtidig arbejder en parterapeut ikke udelukkende med at hjælpe forliste forhold på ret køl. Hvert enkelt par kan have deres særlige mål med parterapi. Det kan for eksempel være et styrket familie sammenhold – eller det kan være redskaber til at bevare et godt forhold efter en nært forestående skilsmisse eller et samlivs ophold. Derfor er der en god idé på forhånd at have afklaret jeres fælles mål med parterapi forløbet, og at I begge er motiverede for at gå i terapi.

Hvilken parterapeut på Frederiksberg skal jeg vælge?

Du kan med fordel kontakte den dygtige parterapeut Camilla Wisøfeldt når du og din partner ønsker at gå i parterapi på Frederiksberg – læs mere på camillaw.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *