Giv din lejlighed en overhaling, inden du sælger

Selvom der er run på boligmarkedet i Valby, kan det være en god ide for dig, at du giver din lejlighed en overhaling, inden du sætter den til salg. Den bliver typisk både solgt hurtigere og til en bedre pris – også når du tager omkostningerne til istandsættelse med i betragtning. Er du i tvivl, om det er noget for dig, kan det være en god ide, at du taler med din ejendomsmægler om det. Han eller hun kan typisk fortælle, om det vil være relevant eller ej. 

 Har du nogle meget slidte gulve, er det oplagt, at du får en gulvmand til at komme og lave dem. Det behøver faktisk ikke at koste så meget at få dem slebet og lakeret, og det gør, at lejligheden kommer til at se langt pænere ud. Dermed behøver den nye køber ikke at tænke på gulvene lige med det første. 

Der er flere kompetente gulvfirmaer, der kan stå for at slibe og lakere dine gulve. Hvis du vil bruge nogle, der har en meget høj kvalitet, kombineret med en lav pris, er det en god ide, at du ser nærmere på gulvkanonen.dk. De står for gulvafslibning i en lang række byer rundt om i landet. Du kan læse mere om dem her.