Fri til din elskede med en solitariering

En solitairering er en rigtig prinsessering og bruges ofte til at fri med eller som forlovelsesring. Det er en ring ofte i guld, men behøver ikke være det, med en enkelt diamant eller brilliant i. Hvis man ønsker det kan man på et senere tidspunkt udskifte stenen til en af en bedre kvalitet eller til en sten der er større. En solitairering kan også gives til en speciel lejlighed. Det kan f.eks. være til en speciel anledning som ens første barns fødsel, en rund fødselsdag eller bryllupsdag.

Diamanter er omgæret af romantisk

Der er få ting som er så romantisk som diamanter. Det er den ædelsten der er omgivet af mest mystik og romantisk også selvom der findes ædelstene der både er dyrere og mere sjældne end diamanten. 

En af årsagerne er de mange romantiske historier der findes om diamanter. I nutiden er det f.eks. de færreste der ikke kender historier om Hollywoodstjerner, der køber store forlovelsesringe til beløb, som vi ikke engang tjener på et helt liv. Eller historien om Ricard Burton der købte en 65 carat stor diamant til Elisabeth Taylor tilbage i 1969. Han betalte i datidens pris over 1 mio. dollars. Hvilke var en uhørt pris for en privatperson. 

Hvor stammer diamanterne fra?

De diamanter der i dag bruges til smykker stammer ofte fra Afrika. Verdens ældste kontinent. De hentes op fra store miner dybt nede i undergrunden. Det er især den sydlige del af Afrika der er rig på diamanter. Det tiltrods at der er store områder med diamanter, som det er ulovligt at købe og sælge, da de stammer for områder med krige og konflikter. Det er for at sikre at diamanterne ikke bliver brugt til at finansere krigene, at det på verdensplan er blevet gjort ulovligt at købe de omtalte diamanter, der går under navnet bloddiamanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *