Forkæl din krop ved at tage på fodklinik

19 oktober 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Måske tænker du, at sådan noget med at gå på fodklinik kun er noget for ældre mennesker, der har svært ved at gå på grund af deres ligtorne. Men det er det faktisk slet ikke. Mennesker i alle aldre kan have godt af at tage på fodklinik. Der får du ikke bare ordnet dine ligtorne, men også din hårde hud og dine negle. Hvis du vil have lagt lak på, kan du også få det. Det hele slutter med en fodmassage. Når du går derfra, vil du derfor næsten føle, at du svæver på en sky. Så dejligt har dine fødder sikkert aldrig føltes før. 

Er du blevet interesseret i at tage på fodklinik i Fredericia, kan du for eksempel se nærmere på Pjedsted Fodklinik. Ejeren er statsautoriseret fodterapeut og har mange års erfaring på området. Du kan derfor være sikker på at få en god og kompetent behandling. 

Almindelige behandling eller luksus behandling? 

Hos Pjedsted Fodklinik har du mulighed for at vælge mellem en almindelig behandling og en luksus behandling. En almindelige behandling varer mellem 35 og 45 minutter. Der bliver dine negle klippet og poleret, din hårde hud og ligtorne fjernet, og du slutter af med en omgang fodmassage. 

Vælger du en luksus behanling, varer den i 60 minutter. Der starter du med 5 minutters fodbad, derefter får dine fødder maske på, mens du får ordnet negle, hård hud, og der bliver taget hånd om eventuelle andre problemer. Til sidst får du hele 15 minutters fodmassage og mulighed for at få lak på neglene. 

Det er klart, at en almindelig behandling er nok til, at du kan få taget hånd om dine fødder og forebygget, at der opstår problemer med for meget hård hud eller ligtorne. Hvis du tager til fodterapeut for at forkæle dig selv, er det dog oplagt, at du vælger luksusbehandlingen. 

Flere Nyheder