Find relevante og aktuelle PostNord priser online

17 april 2020
Astrid Pedersen
Find relevante og aktuelle PostNord priser online

De fleste mennesker kommer en eller flere gange i løbet af deres liv ud for at skulle sende en pakke. Uanset om du er privat person, eller om du har en webshop med et stort antal forsendelser på årlig basis, er det altid en god idé at vælge en fragt leverandør med et forsendelses produkt som passer til dine behov. Og her i Danmark hedder den største af disse operatører PostNord.

Hvordan foregår forsendelse via PostNord?

Står du som privat person for st skulle sende en pakke inden for Danmarks grænser eller i hele Norden, inklusive Island, Grønland og Færøerne, er PostNord det bedste bud på en pålidelig leverandør af forsendelses ydelser. Du kan altid få den præcis pris på forsendelsen at vide med det samme via pris beregneren på PostNords hjemmeside.

Du kan købe porto online ved at bestille og udskrive en pakke label fra hjemmesiden, og så kan du aflevere pakken på et posthus eller i en af de mange PostNord pakkeshops rundt omkring i landet. PostNord har adskillige pakkeshops og pakkebokse fordelt over hele Danmark – og du kan med sikkerhed finde et afleverings eller afhentnings sted i nærheden af dig selv eller modtageren.

Hvis du bestiller sporing af din pakke, kan du ved hjælp af PostNords smarte track and trace system følge pakken på dens færd fra dig til modtager – enten via hjemmesiden eller gennem en smart app til din smartphone eller tablet. Og så er du sikker på at din pakke når trygt i mål.

Erhvervs forsendelser med PostNord

Som erhvervs kunde får du tildelt en post profil hos PostNord. På baggrund af antallet af årlige forsendelser får du udregnet en fast pris, som dækker alle forsendelser. Hvis du vil vide mere om PostNords priser og ydelser, kan du blive klogere på hjemmesiden danske-fragtpriser.dk

Flere Nyheder