Finansier drømmebilen med et fordelagtigt bil lån

Finansier drømmebilen med et fordelagtigt bil lån

Nye biler er energi effektive, miljøvenlige, sikre, komfortable – og som oftest helt uden for økonomisk rækkevidde, når det gælder de fleste almindelige mennesker. I hvert fald hvis man insisterer på at skulle kunne betale sin nye bil kontant. De høje afgifter og skatter, som pålægges nye biler i Danmark, sender priserne på himmelflugt. Og derfor griber de fleste bilkøbere til muligheden af at finansiere den nye bil ved hjælp af et bil lån.

Er det dyrt at optage et bil lån?

Når det handler om din daglige transport, skal du medtage flere dimensioner i den økonomiske udregning. Med en gammel og slidt bil, som du køber brugt, vil du få en bil som muligvis ofte skal på værksted på grund af slidte dele, som skal repareres eller udskiftes. Dette giver en manglende stabilitet i hverdagen samt øgede uforudsete udgifter – og en del ulejlighed. Du kan næsten med sikkerhed regne med et højere forbrug af benzin eller diesel, da en gammel bil typisk vil have en dårligere brændstof økonomi end en nyere model. Og så er nyere biler generelt bare mere sikre at køre rundt i end gamle, brugte biler.

Overvejer du at finansiere din nye bil med et bil lån, får du fordelen af kun at skulle forholde dig til én sikker udgift, nemlig afdragene på dit lån. Din nye bil vil med stor sandsynlighed sagtens kunne holde i mange år, førend de enkelte dele begynder at blive slidt. Med en ny bil har du glæden af – og trygheden ved – at køre rundt med state of the art udstyr og teknologi, som gør kørslen både sjovere, sikrere, og mere komfortabel.

Du kan låne til bil online

Ikano Bank tilbyder fordelagtige bil lån – og med den gennemskuelige låneberegner kan du selv se, hvor meget dit bil lån kommer til at koste dig. Læs mere på ikanobank.dk