Få succes med boller i karry

07 February 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når der skal laves mad til hele familien i hverdagen, er det en god idé at holde et relativt lavt ambitions niveau, når det handler om tidsforbrug. Det kan faktisk sagtens lade sig gøre at frembringe lækre og velsmagende retter, uden at man behøver at bruge hverken oceaner af tid eller mange penge på projektet. Mange af de klassiske danske retter fra det traditionelle danske køkken egner sig særdeles godt til at servere i en travl dagligdag.

Et fællestræk ved disse retter er nemlig, at de ikke er særligt vanskelige eller tidskrævende at producere. Samtidig vil en ret som boller i karry vise sig utroligt populær blandt de små såvel som de større medlemmer af familien – og så ligger ingredienserne prismæssigt i den billige ende af skalaen.

Boller i karry – nemt og velsmagende til hverdag

Det næste store plus ved boller i karry er, at disse ingredienser er at finde i et hvilket som helst supermarked. Du sparer turen rundt i diverse special butikker, og du kommer ikke ud for, at supermarkedet er løbet tør for en nøgle ingrediens. Det er heller ikke de store, avancerede køkken aggregater, som skal i anvendelse under tilberedning af boller i karry. Du skal blot bruge en god kniv, et skærebræt, og en stor, tykbundet gryde, samt selvfølgelig en grydeske. Langt de fleste standard husholdninger er i besiddelse af disse ting, samt selvfølgelig et helt almindeligt komfur.

Den helt store fordel ved boller i karry er, at den super nemme ret kan holde sig i dagevis i køleskabet – og i flere uger i fryseren. Således kan du fremstille en stor portion boller i karry på én gang, og dernæst fryse den ned i mindre portioner. På den måde har du boller i karry til flere aftenmåltider de dage, hvor du ikke har lyst til at bruge tid på madlavningen.

Læs mere på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/24930/boller-i-karry 

More articles