Få styr på din markedsføring

05 april 2022 Marie Pedersen
image

editorial

God markedsføring er nødvendigt hvis du vil skabe kendskab til din virksomhed. Det er broen imellem dig og dine potentielt kommende kunder. Uanset hvilken virksomhed, du har, er det vigtigt at du udarbejder en god marketingstrategi. Herefter kan du begynde at skabe materiale i form af hjemmeside, tilstedeværelse på sociale medier, kampagner og meget mere. Her får du 3 tips til at gøre markedsføring til din ven.

Lav en marketingstrategi

Når du skal lave en marketingstrategi, kan du bruge disse 8 trin:

Analyse af udgangspunktet
Markeds- og konkurrentanalyse
Målgruppeanalyse
Vælg marketingkanaler, budskaber og taktikker
Fastlæggelse af målsætning
Lav en konkret plan for dine markedsføringsindsatser
Eksekver
Overvåg og optimer

Disse trin gør det overskueligt at komme godt i gang med at udarbejde din virksomheds marketingstrategi.

Brug relevante medier

Når du skal vælge hvilke medier, du skal bruge i din markedsføring, bør du bl.a. kigge på, hvad din målgruppe primært bruger. Er din målgruppe unge, vil du med stor sandsynlighed kunne nå dem på Instagram. Er din målgruppe f.eks. mænd i alderen 40+, bør du overveje at bruge Facebook til at nå ud til potentielle kunder. Når det er sagt, er det godt at være til stede på mange forskellige medier.

videoproduktion København

Gennemarbejdet indhold

Det er vigtigt at dit indhold er gennemarbejdet og fængende. Hvad enten du benytter dig af billeder, video, lyd eller tekst, bør du stræbe efter at levere et produkt der er fejlfrit. Jo mere klar og tydelig du kan være omkring dit budskab, jo bedre er det. Er det ikke lige din  spidskompetence at udarbejde indhold til din egen markedsføring, kan det i høj grad betale sig at få hjælp udefra.

Det vil i sidste ende være en god investering, og der findes mange dygtige mennesker, der både kan hjælpe med at udarbejde din marketingstrategi og det materiale, der skal bruges. Du kan f.eks. få hjælp til videoproduktion i København

Flere Nyheder