Få professionel hjælp til afhøvling af gulve

28 april 2021
Silje Hansen

Der findes to forskellige typer af behandlinger, som du kan anvende, når dit gulv trænger til at blive udbedret. Et trægulv vil med tiden få mærker og ridser, når man bruger det dagligt. Det kan opstå, når du f.eks. flytter rundt på spisebordsstole eller en sofa, hvor der ikke er tæppe under. Hvis du har kæledyr som en hund eller kat, så vil der komme små mærkere fra deres negle og klør. 

Hvilke metoder er der for at behandle et slidt trægulv?

Så længe det er mærker og ridser der er i trægulvets overflade, vil det være muligt at udbedre disse med en professionel gulvafslibning. En gulvafslibning er den mest anvendte metode for at jævne trægulvets overflade. Det vil fjerne de ridser, mærker og plamager der har dannet sig med tiden. Det vil dermed give dig en helt ny udstråling på dit trægulv. For at beskytte det og bevare det så meget som muligt, kan du vælge at få lavet en overfladebehandling på samme tid med f.eks. lak. 

Hvis der er ridser eller mærker der er dybere end 2 mm, kan det være nødvendigt med et større indgreb. Her vil der være behov for en professionel gulvafhøvling. En gulvafhøvling kan også udføres, hvis du har haft en vandskade i din bolig. Det vil være langt billigere at reparere dit trægulv på denne måde, end at det hele skulle udskiftes. 

Vælg den rette gulvmand til en gulvafhøvling

Hvis du er i tvivl om, hvilken gulvmand du skal vælge til at udføre en gulvafhøvling, er det en god ide at bruge lidt ekstra tid på at undersøge markedet. Der er flere om buddet, hvilket også betyder, at der er forskel i kvaliteten af arbejdet og hvad du kommer til at skulle betale.

Ønsker du en kompetent gulvmand i København eller omegn, kan du med fordel kontakte https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafhoevling/.

 

Flere Nyheder