Få en bedre nattesøvn med en moderne snorkeskinne

Snorken er til kæmpe gene for såvel den snorkende selv som for vedkommendes eventuelle sengepartner. Snorken er ikke alene en grim og irriterende lyd, man kan faktisk føre til helbredsproblemer hos dig som snorkende.

For det første får du en dårligere vejrtrækning under søvnen hvorved kvaliteten af denne forringes. For det andet bliver din søvn oftere afbrudt fordi du faktisk kan vække dig selv med snorken. Og derfor bør du overveje at få fremstillet en snorkeskinne.

Hvad er en snorkeskinne?

En snorkeskinne er en skinne som placeres i munden når du skal sove og afhjælper problemer med snorken. Skinnen virker ved at forbedre luft passage i den bageste bløde del af ganen og i svælget ved at holde mundens og halsens bløddele væk fra luftrøret. På den måde kan luften passerer uhindret og lydløst. Du får en sundere vejrtrækning – og din partner en uforstyrret nattesøvn.

Hvor kan jeg købe en snorkeskinne?

Hvis du ønsker at prøve en snorkeskinne, som kan hjælpe dig til bedre og mere uforstyrret søvn, skal du kontakte din lokale tandlæge.

Hos tandlægen vil du få taget et aftryk af din mund som skal bruges i forbindelse med fremstilling af din snorkeskinne. Aftrykket sendes til en tand tekniker, som på baggrund af dette fremstiller din snorkeskinne. Denne kan være klar i løbet en en uges tid. Og vælger du at få fremstillet din snorkeskinne hos Tandlægerne Søborgslipper du oven i købet for at skulle have taget et fysisk aftryk, hvilket kan være ubehageligt for nogle.

Her får du nemlig taget et virtuelt aftryk ved hjælp af en smart og avanceret 3D scanner. Tandlægen vil bagefter ved en såkaldt pusteprøve beregne hvor langt din kæbe skal skydes frem for på mest optimal vis at afhjælpe din snorken. Og når din snorkeskinne er færdig får du ydermere instruktion i den korrekte anvendelse af denne.

Bestil tid til fremstilling af snorkeskinne på tandlaegernesoeborg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *