Erfarne og kompetente forsvarsadvokater hos Hviid Advokater

Der kan være flere forskellige grunde til, at du ønsker at vælge din egen forsvarsadvokat i stedet for den forsvarsadvokat, som du har fået beskikket af retten. For dig gælder det jo om at få det bedste forsvar, hvis du er tiltalt, sigtet eller varetægtsfængslet. Jo hurtigere, du kontakter en forsvarsadvokat, jo bedre kan forsvarsadvokaten hjælpe dig og nå at forberede et stærkt forsvar – hvis det ender med en straffesag i retten. Du betaler ikke flere penge for at vælge din egen forsvarsadvokat, for taksterne for salæret er på forhånd fastsat af retten. Vil du gerne have en kompetent og erfaren forsvarsadvokat, så kan du med fordel vælge en forsvarsadvokat hos Hviid Advokater, som er landsdækkende og har lokalafdelinger i mange større byer som f.eks. Kolding, Esbjerg, Odense, Ringsted, Næstved, Roskilde, København, Aarhus og Aalborg. Her kan du få en uforpligtende samtale med en forsvarsadvokat, som selvfølgelig er underlagt tavshedspligt. Med en forsvarsadvokat fra Hviid Advokater er din retssikkerhed garanteret under hele forløbet, og du vil få et stærkt forsvar i retten. Bo Hansen er en af landets dygtigste forsvarsadvokater, og han er ansat hos Hviid Advokater. Du har måske allerede hørt om ham, for han er kendt i offentligheden på grund af en række spektakulære brandsager, hvor han fik frikendt klienter, som var under anklage for brandstiftelse. Uanset om din sag omhandler tyveri, ulovlig indtrængen, vold, voldtægt, underslæb, økonomisk kriminalitet, underslæb, dokumentfalsk, narkokriminalitet, trusler eller noget andet, så står der en forsvarsadvokat fra Hviid Advokater klar til at hjælpe dig.

Forsvarsadvokaten er 100 procent uvildig og på din side

Forsvarsadvokaten påtager sig en række opgaver, som har til formål at hjælpe dig bedst muligt og opnå så lav en straf som overhovedet muligt. Han er 100 procent uvildig og på din side. Forsvarsadvokaten kan f.eks. være med, når du skal til afhøring hos politiet og kan opfordre politiet til at foretage efterforskningsskridt, som tjener til, at sagen bliver opklaret. Alle de spørgsmål, du har i forbindelse med sagen, kan du stille til forsvarsadvokaten, som beredvilligt vil svare på dem. Forsvarsadvokaten har altid tavshedspligt, så hvad der bliver sagt, bliver mellem jer to. Du kan komme med forslag til, at bestemte vidner skal indkaldes, eller at der skal laves tekniske undersøgelser, som er relevante i sagen. Forsvarsadvokaten kan bede om at få udleveret de materialer, som politiet indsamler. Hvis du skal i retten, så er det forsvarsadvokatens opgave at forberede så stærkt et forsvar som overhovedet muligt. Efter dommens afsigelse har du mulighed for at anke, og der kan du med fordel få rådgivning af forsvarsadvokaten og retten. Vil du gerne vide mere om, hvordan en forsvarsadvokat hos Hviid Advokater kan hjælpe dig, så kan du få en uforpligtende samtale ved at udfylde konktaktformularen på hjemmesiden.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret,  kan du læse mere her: http://bobestyrer-advokat.dk/