Autohjælp for alle

17 august 2021
Steffen Hansen

Er du bilejer, kan det være en nødvendighed at bruge penge på et årligt abonnement til autohjælp. Med et abonnement til autohjælp kan du hurtigt og nemt få assistance, hvis du står med en bil der er gået i stykker, et dæk der er punkteret, eller sågar hvis du sidder fast i sneen i en hård vinter.

Hvem kan det betale sig for?

Kan det betale sig for dig, at betale det årlige beløb, som det koster at have autohjælp? Det spørgsmål stiller de fleste sig selv, når de kigger på de forskellige mulige løsninger. Det korte svar er, hvis du ikke blot er søndagsbilist, som bruger bilen én gang hver weekend, så er der en stor chance for det er godt givet ud. Hvis du kører nogle tusinde kilometer om året, er det nogle tusinde kilometer hvor du potentielt kan ende med et punkteret dæk, en bil der er gået i stykker eller noget helt tredje.

Autohjælp kan fås til alt fra små biler til større køretøjer. Så om det er autohjælp til tungvogne i Ringsted, eller til en lille Aygo er underordnet.

Hvor virker det?

Det smarte ved autohjælp er, at det virker i hele Danmark. Det kan også virke i hele Europa, hvis du har købt det med i dit abonnement. Derfor er du dækket ind uanset om du er på ferie, nede i brugsen, eller er kørt til Jylland for at ses med familien. Det betyder altså, at du sagtens kan køre på ferie i alperne om vinteren, og tage i sommerhus om sommeren. Der er ingenting at frygte, når det kommer til dit køretøj, dets funktioner, og om du er dækket ind under turen.

Vi vil endda gå så langt at sige, at hvis du overvejer at køre på ferie med din bil, så er det dumt ikke at have autohjælp!

Flere nyheder