Anlæg af en have behøver ikke være omfattende

04 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Et anlæg af en have behøver ikke at være sådan en slags, hvor man får en landskabsarkitekt indover til at bruge en lineal og afmåle, hvor alle ting skal være helt præcist, og man så investerer i sjældne blomster og får klippet ens buske i faconer som dyr.

Det kan også bare være, at man får fat i https://je-haveservice.dk/vi-tilbyder/nyanlaeg/ til at konstruere en en simpel have, som man kan have derhjemme.

Man kan måske have forsømt den gamle så længe, at man ikke kan se en ende på det, selv hvis man begyndte nu på at fjerne det værste, så man gerne vil have professionel hjælp ud til at anlægge og ikke mindst klargøre en have, som man kan tage sig af.

Det var næppe med vilje, at man forsømte haven, men måske ville kroppen bare ikke mere, som man gerne ville, så man kunne ikke så meget fra gang til gang, når man var i haven, og til sidst kom man ikke ud i den – men man kunne se den gennem vinduerne.

anlæg have

Der er god grund til at få anlagt en ny have

Og det er en torn i øjet på en, for man ved, at naboerne taler om ens have, men man kan ikke forklare dem, hvad der er galt med en.

Så man skal måske bare have en mindre (besværlig) have, som man kan tage sig af, og det kan de her mennesker nok klare at lave for en.

Man kan også være flyttet et nyt sted hen, hvor man ikke har gjort noget ved haven længe, eller man helst ønsker, at den skal laves helt eller delvist om, og det kan man ikke finde ud af selv, så man lader de professionelle om at gøre det.

Så er man lidt mere sikker på, at man får et flot resultat, end hvis man gør det selv, for man er nok bedre til at vedligeholde den, end at man selv skal anlægge den.

More articles