Man kan blive nødt til at skille sig af med en brugt bil

30 May 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er egentlig ikke så svært nu om dage at købe en brugt bil, for det findes der mange muligheder for.

Før i tiden skulle man enten kende nogle privat, man kunne forhandle med, man skulle kigge i annoncer i avisen, besøge en brugtbilsforhandler eller have heldet med sig hos en skrothandler, at der måske var indleveret et lig af en bil, der stadig kunne fikses.

Selvom dette lyder af mange muligheder, så skulle man gerne afsætte god tid til det eller satse på, at man havde en heldig dag, og heldet kan man ikke altid vente på.

Nu om dage skal man jo bare glo inde på nettet, og så svømmer man jo næste i utallige muligheder for, hvordan man kan anskaffe sig en brugt bil eller flere, og så er der kun et klik væk med musen for at have gjort en handel, også selvom man så ikke har set bilen, hvilket jo er meget smart at gøre.

Men sådan er det sådan set også, hvis man gerne vil af med ens brugte bil, for hvis man sætter den slags til salg på nettet, så kan man næsten være sikker på, at man bliver kimet ned og får en masse mails.

Måske kan man ikke få det for bilen, som man havde håbet, men der skal med stor sandsynlighed nok være nogle, der gerne vil købe den af dig for enten at sælge den som skrot eller have fat i reservedelene – eller begge dele.

Men det svære kan så være at give afkald på ens brugte bil, fordi man har stor affektionsværdi ved den.

De mange minder, sjove ture, oplevelser, rejser med videre.

Dog skal man så minde sig selv om, at de oplevelser er i ens bevidsthed og ikke en fysisk enhed, og man kan ikke sælge affektionsværdi på det beløb, man synes det er værd.

Lad andre få glæde af det.

More articles