Find realistiske priser på gulvafslibning

16 December 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Vil du gerne have, at dine trægulve skal se ud som nye igen? Én mulighed er at få lagt helt nye trægulve. Det er dog den dyreste mulighed. I stedet kan du vælge at få afslebet dine gulve. Det er en effektiv proces, som hvis udført på professionel vis, kan få dine gulve til at se nye ud igen. 

Hvad koster det at få slebet dit gulv? Hvordan foregår processen? Skal du gøre noget klar? Hvilke typer gulve kan afslibes? Læs med her og bliv klogere.

Sådan foregår en gulvafslibning

Gulvafslibning er en proces, der kan bruges til at forbedre udseendet på massive trægulve, parketgulve og lamelgulve. Disse typer gulve er typisk egnet til gulvafslibning. Men det er altid en god idé at få en professionel gulvmand til at se på gulvet. 

En gulvafslibning består af flere processer:

1) En grovslibning af gulvene

2) En finslibning 

3) Behandling efter slibning – med lak, lud eller olie

Gulvet må ikke bruges, men overfladen tørrer. Behandlingen af overfladen skal ske for at lukke overfladen igen. På den måde bliver gulvet mere slidstærkt og får en længere levetid. 

Gør klar til slibning af dine gulve

Det du selv kan gøre for at gøre gulvet klar til afslibningen, er:

* Afmontering af lister (ellers kan de blive beskadiget)

* Fjerne lange gardiner 

* Fjern alt andet på gulvet, såvel som blomster og malerier

Find priser på gulvafslibning her

Men hvad koster det så at få afslebet dine gulve? Det kan variere, alt efter hvilket firma du vælger til opgaven. Det betyder også noget, hvor stort dit gulvareal er og hvilken type trægulv det er. 

Det bedste du kan gøre, er at forespørge et tilbud fra ét eller to firmaer. Hvis du får mere end ét tilbud, kan du sammenligne dem og vælge det bedste. 

Find gulvafslibning priser hos Gulvafslibning-priser.dk!

More articles