Vælg en solitairering til kvinden i dit liv

17 November 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Forstil dig, at du har købt en ring til kvinden i dig liv og du overrasker hende med røde roser, champagne og en solitairering. Det er det klassiske set up når man vil fri. Det er selvfølgelig også muligt at være lidt mere kreativ og finde et øjeblik, hvor hun ikke forventer at blive friet til. Uanset hvilke øjeblik du vælger til at fri, vil det være en ekstra fin detalje at fri med en solitairering. 

En solitairering kaldes også en enstensring eller en prinsessering. Det er en ring med en enkel ædelsten i. Ofte men ikke nødvendigvis er det en diamant der sidder i ringen. Ideen er, at ædelstenen senere, hvis man har lyst, kan udskifte stenen til en af en bedre kvalitet eller større carat. De kommer ofte i en 0,1 eller 0,2 carat.

Et populær sæt

En anden fordel ved at give eller fri med en solitairering, er at det er muligt efterfølgende at købe et vedhæng til en halskæde og ørestikker. Det udgøre et flot sæt der både kan bruges til hverdag, men også til fest. Det kedelige ved lidt for dyre og store smykker, er at man sjældent har en anledning til at benytte det. Det er ikke tilfælde med en solitairering.

Diamanter som er den mest populære sten i den type ringe stammer ofte fra Afrika eller Indien. Diamanter var frem til midten af det 19ende århundrede meget sjældne og kostbare, men efter man fandt diamanter i det sydlige Afrika er det blevet muligt for de fleste at eje en diamant. Det er også i Sydafrika at man har fundet den hidtil største diamant. Den var på over 3000 carat. Til sammenligning skal siges, at diamanter der er over 1 carat både er store og sjældne. Desværre mente man ikke at diamanten kunne sælges, så den blev kløvet og der blev i stedet 105 mindre diamanter.

More articles