Sexlegetøj til dig eller sammen med din partner?

26 April 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sexlegetøj er af sådan en herlig beskaffenhed, at det kan være en bestemt type, som skal bruges på en persontype til stimulering, eller det kan være en anordning, der er med til at pirre på begge parter samtidig under akten.

Kig bare her og se, hvor meget spændende og ophidsende sexlegetøj man kan få fingrene i: https://www.love-lingeri.dk/

Selvom sexlegetøjet måske er ment til en bestemt type, hvor man ofte opererer med at lave sexlegetøj til ciskønnede mennesker som i form af dame eller herre, så kan alle kønsidentiteter også få nydelse ud af dem.

Hvis man er blevet opereret om til et andet køn, så kan det sagtens tænkes, at sådan et stykke sexlegetøj er den eneste måde, man kan opnå nydelse på, hvis operationen ikke har været helt heldig, eller man ganske enkelt ikke bliver stimuleret de rigtige steder under almindelig sex uden sexlegetøj.

Men selvom sexlegetøj er skabt med henblik på brug til en enkelt person, så er det ikke ensbetydende med, at man bare selv skal bruge det til for eksempel onani eller ekstra stimulering under sex.

Man kan også bede ens partner om at bruge det på en som en del af sexlegen under, før eller efter selve klimaks, hvis man opererer efter at give hinanden orgasmer – og gerne flere af slagsen.

Det er bestemt også muligt at dele sexlegetøjet med ens partner og lade det gå på skift. Noget sexlegetøj duer jo til begge parter, men hvis man er to personer af samme køn under sex, så kan man også deles om det eller have to af samme slags, så man kan stimulere hinanden samtidigt.

Dog skal man her kende ens partner godt og helst være en fast en af slagsen, da man ellers kan komme til at dele sexsygdomme med hinanden utilsigtet.

Ellers er der bare at sige god fornøjelse!

More articles