Køberrådgivning – det er alle pengene værd

11 March 2018 Camilla Skøtt

editorial

Boligkøb er ikke bare et knips med fingrene. Det er en stor beslutning og en lang proces, og der er mange ting, du skal være opmærksom på. Faldgruber der kan påvirke økonomien og ikke mindst glæden ved at få et nyt hjem. Med en boligadvokat ved din side sikrer du dig mod faldgruberne – og du får i øvrigt en rådgiver, der udelukkende varetager dine interesser.

Få ro i maven

Den altovervejende årsag til at gøre brug af køberrådgivning ved bolighandel er, at det giver ro i maven. Du kan sove trygt om natten, vel vidende at advokaten har hånd i hanke med dit drømmehjem. 

Henvender du dig i god tid, så kan en boligadvokat guide dig gennem hele købsprocessen og følge dig fra start til slut. Du får en juridisk stærk person til at gennemgå alle dokumenter vedrørende handlen, fx købsaftalen, tilstandsrapporten, energimærkningen, eventuel forurening i jorden, servitutter på ejendommen og lokalplaner i området. Alt hvad der har indflydelse på din situation – både under og efter handlen – holder advokaten under lup. Du får de bedste betingelser for at købe dit drømmehjem, ligesom det også er det bedste udgangspunkt, hvis der skal forhandles om prisen.

Det behøver ikke være dyrt

Priserne for en boligadvokat er meget svingende fra landsdel til landsdel og fra virksomhed til virksomhed, men det behøver bestemt ikke være dyrt at søge professionel hjælp. På https://eboligadvokat.dk/ finder du en boligadvokat på Frederiksberg, der tilbyder faste priser på køberrådgivning. For 6.750 kr. får du rådgivning fra A-Z i hele processen, ligesom du får udarbejdelse og anmeldelse af skødet med som en del af prisen. 

Når man tænker på, at gennemsnitsdanskeren bruger 1,6 mio. kr. til at købe bolig for, så lyder 6.750 kr. pludselig ikke af mange penge. Og med tanke på at det er den ultimative sikkerhed for en god handel, så er det alle pengene værd.

More articles