3 tips til at holde styr på din kalender

23 august 2021 Steffen Hansen

I en travl hverdag kan det hurtigt blive uoverskueligt at holde styr på ens kalender. Vi har derfor samlet nogle tips til, hvordan du kan strukturere din tid bedre i hverdagen, og bruge din kalender, så du aldrig er i tvivl om hvad du har af planer.

En kalender giver struktur

Som hovedregel, så bruger man en kalender til at holde struktur i sin hverdag. Ved at holde den opdateret, og skrive alle dine aftaler ind, så kan du sørge for, at du altid ved hvad du har aftalt. Dermed kan du også nemmere sige, om du kan komme til den fødselsdag du er inviteret til om 14 dage, eller om du allerede har lavet en aftale.

En online kalender kan tilgås over alt

Hvis du bruger en online kalender, så kan du tilgå den over alt, ja endda på din mobil! Ved at bruge en online kalender, kan du altså ligegyldigt hvor du er, tilføje og fjerne aftaler, samtidig med, at du kan modtage notifikationer inden aftalen starter. Derved kan du strukturere din hverdag yderligere, og sikre dig, at du ikke kommer til at glemme en aftale.

Planlæg hele din dag med en kalender

Med en kalender kan du planlægge hele din dag. Hvis du har en travl arbejdsdag, så kan du planlægge møder, hvornår du skal have ro og meget mere. Derved kan du undgå stress, ved at lægge en præcis plan over, netop hvad du skal nå på en dag. På den måde kan du altid sige nej til en opgave, hvis din dag er fyldt ud, og du derfor desværre ikke kan stå til rådighed.

Det er dog vigtigt, at man bruger kalenderen som et værktøj til at strukturere sin dag, og ikke til at blive stresset over. Det kan man hurtigt blive, hvis der er mange aftaler plottet ind.

Flere Nyheder